067 318 2112  
050 400 9380  
  093 170 3604

Тістомішалки лабораторні

Тістомішалки лабораторні представлені в даному розділі. У зв'язку з іcнуванням великої кількоcті лабораторних тістомішалок, щo застоcовуються в зернопереробній галузі, можливо, якихось позицій на сайт розмістити не встигли. Тому телефонуйте — наші менеджери допоможуть!




Сортувати:
Тістомісілка ТЛ-2
Оценить
Артикул: 156-00003

Тістомісілка ТЛ-2 призначена для замісу тіста з цельносмолотого зерна пшениці (шроту) і борошна хлібопекарського та макаронного помелу при визначенні кількості та якості клейковини.

18900 грн
Тістомісілка У1-ЕТК-1М
Оценить
Артикул: 134-00003

Тістомісілка У1-ЕТК-1М (з вбудованим дозaтором води).    Призначана для заміса тіста з цільномеленого зeрна пшeніцi (шрoта) і борошна при визначенні кількості та качeства клeйковіни.

49943 грн
Тістомішалки лабораторні Що таке тістомішалка і для чого вона необхідна

Назва цього пристрою цілком інформативно: тістомішалка використовується для замісу тіста. Для чого ця операція може знадобитися в лабораторних умовах? Для механізованого замісу пробної порції тесту, в процесі якого визначається кількість і якість клейковини в аналізованому зразку шроту або муки. Показники вмісту клейковини є основними при визначенні сортності борошна і її придатності для подальшої переробки.

Конструкція тістомішалки і критерії вибору

Головною відмінністю лабораторних тістомішалок від побутових і промислових є розмір оброблюваної порції. Для лабораторного дослідження не потрібні великі кількості тесту, зате часто є необхідність провести аналіз безлічі проб. Тому лабораторні тестомесілкі призначені для замісу мініатюрних обсягів з великою частотою. У діжу тістомішалки завантажуються необхідні інгредієнти, після чого включається інтенсивно обертається місильна головка і формує зразок тесту. Сучасні тістомішалки працюють практично без шуму і вібрації, прості в експлуатації, оснащені інтуїтивно зрозумілим призначеним для користувача інтерфейсом і блокуваннями, що виключають травматизм. Вибираючи тістомішалку, слід виходити з її продуктивності (скільки проб на годину вам необхідно), обсягу діжі.

Сфера застосування лабораторних тістомішалок

Перш за все подібного роду обладнання затребуване в виробничих лабораторіях зернопереробних підприємств, борошномелів, хлібопекарень, підприємств харчової промисловості. Інформація про показники кількості і якості клейковини життєво необхідна виробникам макаронних виробів, кондитерам і пекарям, виробникам борошна. Сортність борошна, обумовлена ​​саме цими показниками, є головним фактором, що впливає на якість готової продукції: хліба, тіста, макаронів. Крім того, тістомішалками оснащуються також аналітичні лабораторії державних інспекцій, які контролюють якість харчових продуктів.

Компанія «Хімтест Україна+» пропонує купити лабораторні тістомішалки високої якості від перевірених виробників. Асортимент тістомішалок досить широкий і, можливо, не всі моделі, наявні в продажу на даний момент, встигли додати на сайт. У наших менеджерів Ви можете отримати детальну консультацію, зателефонувавши за нашими контактними телефонами або через форму зворотного зв'язку на сайті. Якщо в нашому каталозі не опиниться потрібних вам тістомісильників, ми забезпечимо доставку під замовлення.

Каталог товарів
^ Нагору
© 2013-2014 Хімтест Україна. Всі права захищені. Всі використані логотипи і торгові марки, є власністю їх власників!